Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppsan.

- Jag bad aldrig om att bli född!!
Vrålade hon och smällde igen dörren efter sig.
Konstigt, tänkte Mamma.
Då måste det ha varit någon annans rop och lustar jag kände för så länge sedan.




Prosa (Kortnovell) av Vinterkungen
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-25 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinterkungen