Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar kring den vita hatten.

Vi är monster
Vi är underbara
Vi är förstörare
Vi är konstnärer
Vi är mördare
Vi är älskare
Vi är jordens fula, avskyvärda och totala avskum
Vi är det vackraste som finns

~




Fri vers av Vinterkungen
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-19 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinterkungen