Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att trotsa döden

kylan tar ett stadigt bett
kinderna rodnar
tårar tränger fram
näsan försvinner
frostbitna tår klingar i skorna
åkarbrasans tid är över
köldens kraft är total

tryckvågen slår mig under hakan
värmen
befriar kroppen ur köldens grepp
sonens skratt är lågan
i pulkan trotsar vi allt
tillsammans är vi starka
sonen har ju trotsat döden
hos honom kan jag vara trygg




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-05 17:15



Bookmark and Share


  aol
verkligen så berörande skriftat,
2013-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP