Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mätt på livet

Jag är mätt

känner mig en smula däst på livet

Magen knorrar och gnyr

jag tar en liten tablett

Så lille du lugn och fin

Busken skakar och svänger

fram tittar klokskapen ugglelikt

Burr i fickan pockar på uppmärksamhet

men orkar inte bry mig

Ögon ser oseende på livet just nu

som en kameralins utan hårddisk

Min Längtan jagar min egen skugga

men kommer aldrig fatt

Olåten har inga noter att spela från

 och jag improviserar vilt med höga C

Lille du vad vill du nu

dra i snöret och spola ner skiten

Taktkänsla är inget värt om du spelar

för dig själv i ensamhet

 

Vad som än händer

så kommer imorgon en ny dag

Knyt näven i luften och känn din kraft

led den till hjärtat och skapa nya stordåd!




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2013-06-05 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP