Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester igen

Nu ör det snart semester

ska sova ut länge

Ladda batterierna med syra

Hälla i mig sol på burk

Köra bil hit och dit

Se min bror i tunna skor

Mellan varven ansa ogräs och skit

Ladda film på film

Gå på museum och glo på staty

Köpa färsk fisk och balansera burgaren

Till stranden och visa bringan

Coola solbrillor att dölja mig bakom

Glass på glass i stora lass

Hälsa på släkten och vara artig

Vara uppkopplat avkopplad

Läsa tio tjugo böcker .. i veckan

Nitto graders vändning av livet

Biggest looser wannabee

Skriva dikter i parti och minut

Kulturell explosion .. eller implosion?

Tillbaka tll världen sedan som en ny människa

Jo .. fan trot




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-05 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP