Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pupillbrunn





djupa brunnar
är ögats vidgade
pupill


ljusstrålens gryning
rör vid


kristallskogarnas
glasvingar


väcker slumrande
ur flodens
nattvilande stenar


ametistängder
doftar

i hennes
händer


ur ögat stiger
toner ur
ängsvingars



skirblå är
dagens andning


smaragdblad svävar mjuka

under
under baldakinens
böljande sidendukar


sand kupar händer runt eldar

dagen bär
djupröda rubiner





Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-05 23:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket vacker!
2013-06-06

  Ninananonia VIP
En vacker dag...
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser