Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köldens bortglömda språk!

Jag vill visa köldens bortglömda språk

att man faktiskt kan natrulisera kylan

 

Allt är trots allt energi i olika form

så på ett sätt är kylan även värme

 

Så låt mig visa

att jag kan omvandla oss till ren härlig värme

 

Känn slagen av våra hjärtan




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 618 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-06-06 07:27



Bookmark and Share


  Angel of love
Du om nån kan smälta is, få kyla till värme!
2013-06-11

  Lena Själsöga Keijser
tack att du lyfter fram
köldens saga

köld
kyla
är inte det vi så ofta huttrar över...

våra skallrande tänder kanske rent av är helandeskallror
2013-06-08

    Dan Myrbeck
Hoppas du har rätt!
2013-06-06

    ej medlem längre
Du ger värme i din fina text.
2013-06-06

    ej medlem längre
Fina hoppfulla ord!
2013-06-06

  agneta pichler
det är mycket svårt att neatrulisera
kyligt snack..
kalla människor förblir ofta kyliga..

men allt hopp för dig..

våran allas kärleks guru.. <3
2013-06-06

  Palett
" köldens bortglömda språk" en härlig strof i en öm text !
2013-06-06

  bumerang
Inte ge upp hoppet.
Utan köld ingen värme.
Att leva neutraliserat är möjligen inte det ultimata.

2013-06-06

  Alva Johnsson VIP
När frosten biter hårt min kind
då talas vinterns bistra språk
Och Nordan gör sig påmind.
2013-06-06

  Ljusletaren
Suveräna ord som fastnade till ordentligt.
Tack för dem/ kram
2013-06-06

  Rise Little One
50 nyanser av naturens språk ... Väl skrivet...
2013-06-06

    ej medlem längre
Det tror jag att du kan, du har ett varmt hjärta.
2013-06-06

    ej medlem längre
"köldens bortglömda språk"
Bra poetiskt laddat.
2013-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin