Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fikalycka

En sol som strålar

skuggor som lockar dig

Säg vem där?

Såg jag inte något röra sig?

En fågel sträcker sitt nyfikna huvud mot mig

skvätter in i buskens falska skydd

Krax krax skriker den oroliga maken som vänder i åttor runt mig

Jag sitter kvar och tittar på scenen

Hela världen finns omkring mig

Myror kämpar skyttegravskrig

en armé vill välta altanen

Haha pekar jag finger!

I busken smyger en  låtsastiger

i randig pyjamas

Den tror visst den är farlig

men ett "schyss" får den att kasta sig i skydd

Kaffedoften gör entré och jag ger scenen en förnöjsam blick

Lycka kan ibland stavas fika på uteplatsen!

 




Fri vers (Prosapoesi) av Linil VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-06 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP