Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsafton

En summering av år 2012
Skriven på en vanlig individs stökiga golv
Jag vet fortfarande varken ut eller in
Är fortfarande lite obekväm i mitt egna skinn
2012 var lite upp och mycket ner
Men det är sånt som händer, man får det man ger
Hoppas på ett år som inte innehåller skit
Ett år där jag inte förstör för mig själv med flit
Har ändrat mig lite men känner mig inte som ny
Kommer nog alltid vara jag med dålig hy
Dålig hy och slitet hår
Nu ska jag välkomna mitt sjuttonde år




Fri vers av stjärnfallet
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-06 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stjärnfallet
stjärnfallet