Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som döljer

Fast i tankebanor som dränker henne i svärta
Rör sig varsamt för att undvika punktering
I hennes hjärta som är tungt av smärta
Knivarna känns i varje pulsering
Hon är inte rädd i natten
Det har gått för lång tid för att känna så
Lär inte vara rädd den sista kvarten
Innan det är dags för henne att gå
Ett farväl blir lätt överflöd
Så hon avlägsnar sig sakta
Vem bryr sig om ord när kärleken är död
Försvinner tyst för att akta
Den eld som kanske tänds
Kan ju bli okontrollerbart
Väntar tills sista bladet vänds
Och det kanske sker snart
Gråt inte för det som hänt
Tänk inte på vad hon skulle missa
Sista avsnittet blir inte sänt
För livet bjuder inte på alla scener för vissa




Fri vers av stjärnfallet
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-15 21:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin text med mycket styrka i.
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

stjärnfallet
stjärnfallet