Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svävar

har du känslan
så att du kan ta på den
du vet den
när du svävar
och jorden under
är dränkt i dina problem
men du svävar
och du lämnar
och du är fri
tills du dras ner igen
men du glömmer aldrig känslan
så du jobbar för att få den
igen
och igen




Fri vers av stjärnfallet
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-29 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stjärnfallet
stjärnfallet