Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föränderlighet

Min barn- och ungdomstid
försvinner allt längre bort
det finns få om inga referenspunkter kvar
som kan hjälpa mig att bygga min historia
det finns många minnen
inga berättare

Däremot finns ett rikare nu
som berikar och ersätter
det förflutna

Livet är föränderligt




Fri vers av AA VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-07 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP