Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födelsedagsrim

För sisådär 21 år sedan kom du hit
och skakade om vår värld en bit

En person med högst egen vilja
med flera talanger än vi kan urskilja

Du kan än idag överraska
och utan pardon tömma vår schampoflaska

Du har vänner runtomkring i din värld
somliga real life somliga virtuella med svärd

Satsa på de av kött och blod
så slipper du leta med datorns ekolod

Vi som är din mor och din far
vet att du kan vara ganska rar

Vad du än gör i världens vimmel
så vet vi det finns en stjärna på vår himmel




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 690 gånger
Publicerad 2013-06-08 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP