Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggar

I natten befinner jag mig i skuggornas land
ur skuggorna kan jag skilja älvor bjuda upp till dans

splittrat
ensam
och rädd

minner inte ens mitt namn
gnuggar mina ögon och inser jag tappat all min sans

Jag darrar av smärta,
faller på mina knän och ber
ur djupet av mitt hjärta

liten
bräcklig
och svag

I mitt hjärta om natten i skuggornas land
där växer ett rosenträd som aldrig nånsin vill lämna mig fred

och på stjälkarna sitter det tagg vid tagg
det vållar mig ständigt sveda och agg

Jag gråter blodiga tårar
de faller för synder och sorg

för allt som sårat, och som sårar
mitt hjärtas sargade borg....




Fri vers av Nafs
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-03-02 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nafs
Nafs