Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmens ljus

Vaknar upp gråtandes i natten
utanför fönstret ekar de elaka skratten

Liggandes ensam frusen och svag
ännu en natt med okontrollbart obehag

Sträck ut och låt mig ta din hand
låt mig ta dig till drömmarnas land

fly från den hemska världen och sov din djupaste sömn
slut dina ögon och stanna för alltid i denna dröm

I landet av drömmar får du vara fri
I landet av drömmar får du evigt liv


...To be continue




Fri vers av Nafs
Läst 450 gånger
Publicerad 2005-10-02 04:31



Bookmark and Share


    Camapani
Fint skrivet, en drömmande värld oavsett i sovande eller vaket tillstånd ger det oss liv..härligt!
2005-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Nafs
Nafs