Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra sinnen är drogade


Vi spelar det förbjudna spelet inatt
Medans djävulen ser på

Vi vet att det är fel
Men kan inte sluta

Dyker ner i ett hav av förbjuden lust
Önskar att denna stund kommer vara för evigt

Vi ber för frälsning
Men kan inte längre ångra våra synder

Vi är slavar för vår frestelse
Och skadar dem vi älskar



Våra sinnen är drogade




Fri vers av Nafs
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-09 03:30



Bookmark and Share


  Vingslag
det finns mycket som är fel, många fel gör man.
bra text
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Nafs
Nafs