Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

balans?

Serotin och dopamin i en kuslig balans

Adrenalin och apati i en märklig attack

Ett hjärta i otakt det är djävulens dans

kroppen signalerar om en ångerfylld natt




Fri vers av Nafs
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-10-27 04:20



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja..kan även känna den känslan mitt på dagen ( utan alkoholens effekt ).
Väl skrivit !
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Nafs
Nafs