Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är vi som är dom...


... och dom som är vi...

Jag är isbiten som dansar omkring
på det heta stekjärnet.
Du är det fladdrande stearinljuset
i frysrummets kalla mörker.
Vi är de fattiga riddare
som aldrig fick ta del av sötman.

Du är det tysta ropet
som inte trängde över läpparna
men som överröstade tystnaden
i världens döva öron.

Jag är molnet på himlen
som solen fick att avdunsta
innan jag hade regnat
över markens torra växtlighet.

Vi möts i juninattens milda dunkel
där näktergalen sjunger
från det täta buskagets djup.

Vi är de som aldrig fick en chans och därför tog den.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2013-06-08 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP