Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärpudd





udd

av skärpa



ur skruden av
fjädermärg





rosenbladen är
arken i denna boks pärmar


doftar läder

ur


makarens händer





sömmarna är lagda
i mötande vägar


händer

lagda i
varandras




udd av skärpa
vilar mjukt i fingerknopps
medrörelse





eldskålslåga
skänker lavendellugn


i karneolens
stämma




vissheten är
lågans
bärare




udd av skärpa



skänker orden
ur livets radband




ur hjärtskogens urkälla




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-08 23:31



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Underbara ordbyggnader, man blir varm!
2013-06-09

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2013-06-09

  Jan Widströmer VIP
skärpudd ett underbart ord, väl utvecklat i texten.
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser