Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ferdinand vill dansa

Kling klang

jag har hört den så många gånger förut

kling klang

en bjällras låt

klingeliklang

Ferdinands mamma

kling klang

och jag är Ferdnand

Stor och stark

sexpack till bringa

(ha .. trot om du vill ..)

Alla vill jag ska kämpa och slåss

kling klang

för alla andra

Men min mamma vet

kling klang

att jag bara vll lukta på blommor

men det är vår hemlighet

kling klang

Mamma vet och mamma har rätt

men tänk om det är fel

tänk om det är så

att jag vill slåss och vara stor?

klingeliklang

Mor har du fel?

Är du en förståndig mor .. trots att du är ko?

Kling klang

du har en bjällra runt din hals

så alla hör din olåt

dag efter dag

din mjölk ger du från dig

kling klang

Kanske dags att klippa kedjan till bjällran?

Min korkek kan jag hugga med yxa

den värmer en kall vinter

Kanske dags att gå till arenan och ta fajten

dansa min dans och vinna en seger

Hellre nynna en krigssång en gång

än sitta och drömma utan att leva

Inget mer bjällrande från dig  mor

Vi ses i nästa oskrivna scen




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-08 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP