Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattgroparna

Jag ser skrattgroparna
Ovanför de breda höfterna
Jag vill kyssa dem
För skrattets skull,
Lägga händerna på höfterna,
dra dig till mig,
baklår mot lår
Känna din doft
Från Orienten,
Händerna möter mjukheten
På en kort resa till evigheten.




Fri vers (Fri form) av Esa Salomaa
Läst 435 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-09 07:49



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
mkt fint
2013-06-09

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
en kort resa till evigheten
det gillar jag.
O vad du kan.
2013-06-09

  Piann VIP
Vackert skaldat.
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Esa Salomaa