Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlighet

gör allt för att inte synas
vill smyga tyst
inte sticka ut
le vänligt om någon ser åt dig
eller titta ner
bara en tum framför skorna
det hjälper ofta
där finns skydd tror barnet

På skolgården är det
mobbade,
osynliga barnet
det första demonerna ser!




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2013-06-09 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP