Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varken blod eller vatten kvar

Blod må vara tjockare
än vatten

men när du sårat henne
från och med det första
och enda in i det sista

och den sista blodsdroppen
trillat ner mot marken

finns det varken blod
eller vatten
kvar




Fri vers (Fri form) av Den bortglömde glömmaren
Läst 202 gånger
Publicerad 2013-06-09 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den bortglömde glömmaren