Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För första gången

Solens strålar
som dansat oss varma
går nu sakta ner bakom grantopparna
mot sin nattliga vila

Den svala vinden
som blåst oss samman
har nu avtagit
och lagt sig som ett hölje omkring oss

Mitt i denna saliga stillhet
som nu fötts
söker våra fuktiga läppar ömt varann

Mina fumliga fingrar
letar sig varsamt fram
över din lena hud

Vi stannar upp

Berusade av kärlek
druknar vi i varandras ögon

Den forna tomheten inom oss
är förbytt till magisk lycka

Sedan älskar vi,

tills solens strålar
som dansat oss varma
åter stiger över grantopparna

och den svala vinden
som blåst oss samman
åter tar fart

och vår kärlek förstärks
medan dagen den gryr




Fri vers (Fri form) av Den bortglömde glömmaren
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-18 02:01



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Så vacker,
både till innehåll och form.
Hoppas den är läsbar för alla,
delar den på Twitter och FB
2013-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Den bortglömde glömmaren