Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar om natten

Om nätterna,
så gråter jag.

Men trots det,
vill jag inte någonsin
att natten ska ta slut.

För så länge natten pågår
och tårarna rinner,
så fatas sorgen sakta ut.




Fri vers (Fri form) av Den bortglömde glömmaren
Läst 760 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-07 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den bortglömde glömmaren