Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under solens ljumna strålar

Mellan trädens kronor
flyger småfåglar

Tillsammans
kvittrar de
en melodi
i dur

om hur kärleken
som under vintern
legat förborgad under snön

åter börjat växa
under solens ljumna strålar

Kanske
är det vår kärlek
de kvittrar om

Kanske
är det kärlek
som helt ska blomma på nytt

Men må det i vilket fall
vara kärlek
som jag
får vara del av




Fri vers (Fri form) av Den bortglömde glömmaren
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-24 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den bortglömde glömmaren