Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universum är ändlöst

Om vår fantasi
är en del av universum,

är universum
ändlöst




Fri vers (Fri form) av Den bortglömde glömmaren
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-10 19:04



Bookmark and Share


  Juliuz Caesar
ja för en råtta är universum mindre pga dess intellekt
2013-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Den bortglömde glömmaren