Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liljeögon





sol i liljeögon



svärden smidda
i lindens
smedja



glöden andas i dammens vattenbrosch

nålen är
en strimma




ur månens hand



hennes långa kjolar
smeker markens stigar



bjällran runt hennes vrist
svarar regnbjällror

i gräshavs smörblomning




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 145 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-10 21:54



Bookmark and Share


  MoonCalled
Otroligt vacker som vanligt
2013-06-24

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
2013-06-11

  flygia
vacker

2013-06-11

  Lars Hedlin
En vacker text
2013-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser