Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kastanjeorden





stenar av
kastanjeorden




vaggar
barnens drömpärlor vita

i trädets
soldroppade skugga




trädet
talar till henne

vilken älskade luta sig till stammen




till henne
vilken gungar
i vinden

hon med de vackra orden
i händer





Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-10 21:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Kastanjeorden" och "hon med de vackra orden
i händer"
Vackert!
2013-06-11

  Lars Hedlin
Berörs
2013-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser