Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång skrev jag till min f.d bästis i grundskolan, när hon ville ha text av mig som handlade om henne.


Änglarnas flicka


Jag gömmer mig bakom din garderob
Utan att du får veta att jag finns där för att bevaka dig
och din själ som ingen fick förstöra
För du är änglarnas flicka

När du vaknar på tidiga morgorna, tittar jag fram för att se vad du gör
Inget dumt som vi alla har en gång gjort/Där står du
Du står bara där framför spegeln och försöker få dina isblåa ögon
Att lysa, lysa så mycket som om en ängel glittrar/Ja, så ska du göra
För du är änglarnas flicka

Utanför hemmet du går, någonstans i dalen
Jag följer efter dig efter dina fotspår i snön/Utan att du ser mig
Det ringer i din telefon, och du svarar med ett leende som glittrar
Och du är så livlig, för du är ovanlig men ändå underbar

När jag ser dig bland dina vänner/Omfamnar jag dig med mina vingar
Så du blir inte sårad, och din själ lyfter upp dig
Du ler, gör gulliga grimaser och försöker nå populariet
Som din vän/Du behöver inte vara som hon
För du är änglarnas flicka

Snälla
Se och förstå
Att vara någon du försöker vara är inte vad
Vi alla änglarna gör

Jag kommer alltid att bevaka dig
Vart än du går, när du stannar
Står jag bakom dig och omfamnar dig med
Mina vingar

För du är änglarnas flicka




Fri vers av invisibleangel_
Läst 396 gånger
Publicerad 2006-03-02 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_