Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...hebreka..


glädjen



är ett exempel på
kämparanda

varför ger vi inte bara upp
vid svårigheter?

för en del är det så klockrent att aldrig ge upp
andra vandrar vidare till andra sidan
utan att blinka
men

vad är det då som skiljer
oss åt

jag tror det är glädjen
utan förnekelse
glädjen
som finner en möjlighet

att kämpa en rond till









Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-13 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus