Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYCKLIGT LOTTAD


jag har allt, trots att jag inget har
jag kan se möjligheten, trots att svårigheter finns
jag kan se lösningen, trots att omöjligheten försöker tränga sig på
jag kan se svårigheter, utan att finna smärta
jag kan se ensamhet, utan att känna mig ensam
jag kan känna kärlek, utan att tvunget få kärlek tillbaks
jag kan känna lycka, förnöjsamhet och oändlighet,
utan att förblindas med önskan, om ständig bekräftelse

jag kan

oftast eller ibland,

mer än jag tro.







Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 161 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-13 00:45



Bookmark and Share


  Max Poisé VIP
Bra! Visst är det så!
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus