Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud sitter nog länge och funderar

 

Gud sitter nog länge och funderar

Med sin karta och kompass

Planerar våra resor

På livets stundvis snåriga, och ibland

väldigt kämpiga vägar

Gud sitter nog länge och funderar

För det är ju bara

De svåraste vägarna

Som leder till

Alla glömda rum

I mänsklighetens

Innersta vishet

Och vi lär oss

Men ibland kanske även Gud

Gör misstag

Dom där gångerna

Då man inte kan förstå... 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-06-14 09:31



Bookmark and Share


  Blåsippan
Tankar som kommer o går, fint skrivet!
2013-06-16

  Nina.H
Tankeväckande och bra skrivet!
2013-06-16

  Lars Hedlin
Bra frågeställning APPLÅD!
2013-06-14

  Alva Johnsson VIP
Du ställer den eviga frågan: Varför
Och alla vi andra gör detsamma.
2013-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP