Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Teori och praktik


Han behärskade hantverket

Han behärskade hantverket

Skrivarlinjen på Skurups Folkhögskola 
Creative Writing på Malmö Högskola
Prenumerant på Skriva 
Prenumerant på Writer's Digest 

 

Han behärskade hantverket

Koll på nyutgiven skönlitteratur
allt från lyrik till deckare
Allmänbildad inom samtliga vetenskaper
natur-, samhälls-, språkvetenskap och humaniora

 

Han behärskade hantverket

Hur man håller intresset vid liv
Hur man bygger upp intrigen och spänningen
Hur man mejslar fram trovärdiga karaktärer
Hur man finner balansen mellan "visa" och "berätta"

 

Han behärskade hantverket

Hur man får fram sitt budskap 
Hur bildspråket och metaforiken blir naturliga
Hur texten blir levande
genom sinnliga detaljer baserade på  iakttagelser



Han behärskade hantverket

Hur skrivkrampen ska bemästras
Hur man vänder svaghet till styrka
Hur man planerar sina verk
och skapar kreativa skrivarperioder

 

Han behärskade hantverket

Han hade inte skrivit en rad på fem år

 




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-14 12:01



Bookmark and Share


  Edgar Allan Ågren
oväntat slut på en intressant text
2013-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP