Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNURR

Livet snurrar på även om jag måste gå

till ingemansland

jag är inte oumbärlig eller hur

även om jag behövs just nu i ur och skur



Det känns lite svårt att tänka på

men livets gång är precis som så


att innan och efter mitt nuvarande liv

fortsätter allt precis som ingen sett mina kliv

Därför min vän

ta hand om den

Livet som är här och nu


För livet tillhör oss som lever nu så njut varje dag med dem du älskar och det som finns runt hörnet

för sen efter det

vad finns då?

Förhoppningsvis liv nummer två




Bunden vers (Sonett) av LeAgera
Läst 333 gånger
Publicerad 2013-06-14 18:51



Bookmark and Share


  stefan.g
Skön text med eftertanke och djup. Gillar speciellt; "det som finns runt hörnet". Tack för läsningen.......
2013-06-14
  > Nästa text
< Föregående

LeAgera