Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen som sätter sig i Hjärtat

 

 

 

När timmarna sakta tynar,

 

där skrattet övergår till gråt.

 

Där kommer minnen som sinar

 

och jag hör dig säga förlåt.

 

 

 

Minnen som sätter sig i hjärtat

 

och blir en del av mig,

 

minnen som aldrig sviker

 

för minnena är bilder utav Dig.

 

 

 

Du sitter i mitt hjärta du släpper aldrig mig

 

du sitter av kärlek och smärta

 

som en pusselbit jag håller utav dig.

 

 

 

Du är i mina ådror

 

du pulserar som mitt blod.

 

Du är mig nära,

 

mitt eget kött och blod.

 

 

 

Ditt namn finns i mitt inre

 

det kommer alltid finnas där.

 

Även som i ett minne

 

Dig jag alltid håller kär.

 

 

 

Du är i mina ådror

 

du pulserar i mitt blod

 

Du är mig nära,

 

mitt eget kött och blod.

 

 

 

 

 

Tiden den läker alla minnen

 

den helar alla dina spår.

 

 

 

Du finns i alla  mina sinnen

 

 

 

längs stigen där jag går.

 

 

----

Din

 




Bunden vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-06-15 00:12



Bookmark and Share


  smultroneken
Det är underbar helt fantastisk
Precis sant
Han finns i mina ådror min egen
2013-06-19

  Lars Hedlin
Så ömt och vackert!
2013-06-15

    ej medlem längre

Underbart vacker Jenny ...
2013-06-15

    ej medlem längre
väldigt fint..
2013-06-15

  Magica VIP
Fint!
2013-06-15

    Tollwut
Wow!
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP