Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mural





murad in i väggen
leran är kommen ur blå



blå flöt
näckrosen
ur röd



molnens violetta fjädrar
rör
lätt vid
bröstet



liljans
vita

lyfter kruset
till den febriges läppar




havets yta krusas
huden knottras
i det

tonen spräcker glaset



timmarna rinner ut




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-15 00:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"molnens violetta fjädrar
rör
lätt vid
bröstet"
Vackert!
2013-06-17

  Jan Widströmer VIP
Koloristiskt, suggestivt surrealistiskt. Vackert i sig som ett smycke, vars skönhet inte behöver förklaras då ett smycke är en självklarhet.
2013-06-15

  Quasimodo
Fint och vindlande, gillar!
2013-06-15

  Lars Hedlin
En stark dikt....
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser