Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ta sig hem genom en kväll av fylla.


Nattvakt.

Sommarnatt i Stochloms terräng
kuperad av höghus,tunnelbanor och festfolk
finns en hinderbana för den orolige.

Ta dig igenom!
ta dig över!
ropar rösten
i sprakande högtalare
över tysta perronger,
platser i perriferin.

Nykter i anden,
själen vacklar otåligt
mot det skinande ljuset
i 28ans port.

Hemkommen skall jag segra
över stadens giriga grin.




Fri vers av tomas nannesandberg
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-17 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomas nannesandberg
tomas nannesandberg