Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inventarium /Inventaari


Du frågade
Vad har jag att ge till dig.
Jag tittade in i mitt inre,
Gjorde ett snabbinventarium
Och märkte att min egendom
Bestod bara av kärleken till dig.


Kysyit
mitä minulla on sinulle annettavaa.
katsoin sisimpääni,
tein pikainventaarion
Huomasin, että omaisuuteni
koostui vain rakkaudesta sinuun.




Fri vers (Fri form) av Esa Salomaa
Läst 513 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-16 06:49



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Det var en fin inventering! Näkemiin! En osaa puhua suomea .
2013-10-04

  Lars Hedlin
En fin text!
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Esa Salomaa