Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänlighet

Att få kramar är härligt
men för mej nått jag inte
är van att få

Vänlighet är en färskvara
som måste ofta fyllas på.
Det är ingen känsla som har lång
hållbarhet

Jag försöker vara vänlig
för det mesta men
är rädd för att bli sedd
som mesig

Hur kan vänlighet vara
löjligt?









Fri vers av mjuk
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-03-02 18:34



Bookmark and Share


  K*
"Vänlighet är en färskvara
som måste ofta fyllas på." - en så otroligt sann rad. jättebra skrivet!
2006-03-08

    Mejja
Dina ord häri kommer så nära nära.
Nejnejnej, vänlighet efter hjärtat kan aldrig bli fel.

Jag vet, känner igen. Att det kan vara så svårt att ta emot. Att våga finnas innesluten i någon annans vilja av att ge eller visa att de tycker om. Att man kan bli så rädd så man nästan springer och gömmmer sig - för man inte vet vad som sedan förväntas av en.
2006-03-05
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk