Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dolkreva





mina ögon
blöder

i min oförmåga

att ej kunna lindra
plågan

vilken är dolken i ditt bröst



solnedgång i månstigar

molndrakar
sveper


vingar om
vandrarstjälkar


vargen i månskimmer


lägger huvudet
bakåt

ylar i nattens
täta oro


strör
silvervita
blad

in i hennes blodstränder





jag borde ha sett molnen nalkas

redan
innan de drogs samman


kvävde
mitt andningsbröst




kom
skräddare


med ljusnål i din hand
med tråden vilken brast


nål giv skräddaren lov
trä tråden genom ditt öga


ytan
är
spänd


djupen kallar


kom skräddare
sömma revan samman




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-18 00:26



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Mycket, mycket vackert.
2013-07-16

  Nils Teodor VIP
Du gör mig aldrig besviken
Skönhet sjunger i dina ord
2013-06-19

  Yrre VIP
Underbar texter du skriver, önskar drömmar att speglas i dess ljus!
2013-06-18

    ej medlem längre
Du tar andan ur mig,beskriver så bra med så vacker dikt.
2013-06-18

  Anya VIP
Vackert med en del svärta. Dina ord värker.
2013-06-18

  Lars Hedlin
Tycker om denna !
2013-06-18

    ej medlem längre
"kom skräddare
sömma revan samman"
Skräddaren var mycket inspirerande!
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser