Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

levande




ser du

skriftrullarnas vita
sidenvägar
vimplar
i vinden

ser du
bönerullarna jordmognad
snurror
cylindrar


tecknen skrevs på dem alla

vindarna
är drakar
vilka blåser ut tecknen


för att du
skall leva dem

leva
levande


ej läsa innantill
tecknen

andas i rörelsen




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 227 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-18 00:27



Bookmark and Share


  poetryGirl
känns stark
2013-06-19

  Nils Teodor VIP
Härlig
2013-06-18

  Lars Hedlin
Livfulla livsord ;)
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser