Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Warsawa nästa?

 

jag är rädd, tappar hud. mänsklighetens mörker hemsöker mig om natten. tvivlar på att jag vågar företa mig den resan. att barrikaderna ska
rämna och blotta ett människovrak i skrik




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 373 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-06-18 08:31



Bookmark and Share


  pixter
Ger känslan av hudlös rädsla och trygghet som kan rämna om... livet bejakas
Fångande... leder mig till många tankar om hur vi är
2013-08-20

  Sara Boström
så starkt om rädslan som sätter sig i kroppen. gillar radbrytningarna.
2013-07-05

    J. Herward


Så mångbottnad! Den gör sig bekväm nära hjärtats trakter på något sätt, ditt alster beskriver rädslan för det okända,det oupptäckta, att livet aldrig kan antas eller bli taget för givet, det står människan dyrt.

Fint!
2013-06-23

  Eva Langrath VIP
Stark text som berör
2013-06-18

  catharina.jerbo VIP
livet är otäckt. och o-täckt ibland.
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth