Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I år ska jag resa till Skåne. För jag vill vandra på stigarna från barndomen...


Nostalgiresan

Solen värmer upp
Mina tankar

Andas in vinden
I djupa andetag

En doft väcker
Minnena från förr...



"Går förbi hamlade pilar
Mumsar på en bit spettekaka
Korsvirkesgården väntar
Stolt mellan lysande gula rapsåkrar
Korna råmar välkomnande
Det luktar gödsel
Hör ljuden från ladugården

Besöker
Bokskogens mystiska värld
Hör hur
Snapphanarnas andar
Får löven att prassla"

...Och mitt hjärta att bulta så hårt

För en flicka
Någonstans
På Skåneslätt
















Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-18 12:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert skildrat!Har också Skåneblod i ådrorna genom mormor och morfar=)
2014-02-16

  Nina.H
Kan se Skånes vackra slätter..
vackert målande dikt!
2013-06-22

  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2013-06-18

    ej medlem längre
den är så fin så..
2013-06-18

  Angel of love
Underbar text och jag hoppas resan blir lika fin!
2013-06-18

  Alva Johnsson VIP

Att ha vackra barndomsstigar att vandra
är en gåva. Dem Du målar känns underbara.
Kanske stöter Du på en bit av mitt hjärta.
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP