Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utgå från Hjärtat

 

 

När fördömande skadar

 

en annan människas

 

 

Hjärta

 

 

med en sådan stark kraft att

 

misstron växer in i

 

som taggar i själen,

 

 

förminskar vi inte bara den personen,

 

 

utan även Oss själva.

 

 

Tilliten

 

 

får människor att Växa

 

och ge

 

näringen till det inre.

 

 

Tilliten

 

 

att få andra människor att växa,

 

då växer vi i Oss själva.

 

 

 

Utgå från att Alla människor är Goda

 

och gör så gott de kan.

 

 

Utgå från

 

Hjärtat.

 




Bunden vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-06-18 13:11



Bookmark and Share


    Lone Wolf
Väldigt bra tankar...
2013-10-09

  Magica VIP
Fint skrivet och fina tankar, men jag tror personligen att det är svårt återerövra tillit om man svikits för många gånger i livet och blir det på nytt. Varje gång någon sårat blir man än mer på sin vakt.
Misstänksamhet kan i viss grad vara bra och avgörande för en persons överlevnad...(Hoppas du tar min kritik på rätt sätt!)
2013-06-19

    ej medlem längre
sant och bra förmedlat av dig..
2013-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fina visdomsord...
2013-06-18

    ej medlem längre
Ärovärt!
2013-06-18

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint....
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP