Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


LJUSET

  

det finns ett ljus någonstans

bakom dom milsvida skogarna

 

ett ljus en längtan

som säger jag behöver dig

 

bakom mörkret

som dragit ner rullgardinen

finns ett längtans ljus

 

ljuset som får mig att le igen

leva mitt liv i lugn och ro

 

alla dessa längtor

efter ljuset som ibland

känns så långt, långt borta

 

det finns där

bortom mörkret

det gäller bara att kunna se det

 

en dag ska det komma

lysa upp mina dagar

mörkret försvinna

inte stanna kvar

göra mina dagar

olyckliga

 

anits 18 juni 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 640 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-18 21:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fint.
2013-06-25

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert om längtan efter ljuset...plus ett underbart foto...
2013-06-21

    ej medlem längre
Vackert skaldat. Tycker mycket om!


Bokmärker!
2013-06-20

    maija tuori

Otroligt vackert ...
2013-06-20

  Anya VIP
Fint om sökandet på ljuset som diktarjaget verkar finna.
2013-06-20

  aol
en tet med ett ljus som bär upp den,
2013-06-19

  Lars Hedlin
En mycket fin och bra text!
2013-06-19

    ej medlem längre
Ja, jag ser också ljuset i fjärran och det ger mig hopp! Ljuset ifrån Gud...
2013-06-19

  Chorin Raphael
Ljuset är där hela tiden...Konsten är att kunna se det? Det kan även vara skrämmande.
2013-06-18

    ej medlem längre
Vacker text
2013-06-18

  ULJO
Poesi med lite mystiik, gillas
2013-06-18

  Larz Gustafsson VIP
Det finns något bortom bergen...

Tycker om detta med de milsvida skogarna.
Det doftar just Dan Andersson.
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP