Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HA en underbar dag!

Sitter vid datan

nyss inkommen från trädgården

 

Doften av nyklippt gräs och kantklipp

härligt svettig och lagom öm i kroppen

 

Vilar en liten stund bara nån minut 

sen in i en uppfriskande härlig dusch :)

 

HA en underbar dag alla härliga vänner ;) KRAM <3




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 454 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-06-19 11:10



Bookmark and Share


  agneta pichler
gött med kropps arbete


2013-06-25

  ResenärGenomLivet VIP
Du får också ha en underbar dag...
2013-06-21

  Rozsi.kovacs

Ha det så mysigt Lars
2013-06-20

  anits VIP
Detsamma till dig!
2013-06-20

  Alva Johnsson VIP

Önskar Dig en riktigt fin helg Lars.
2013-06-20

  Carina Bendix
Låter mysigt. :) Och tack detsamma!! Kram
2013-06-19

  Fem hjärtan VIP
Härlig känsla...!
2013-06-19

    ej medlem längre
Härliga ord av en härlig poet. Kram!
2013-06-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag önskar dig detsamma. Sommarkram!
2013-06-19

  Anya VIP
Härligt när man gjort ett handtag.
2013-06-19

  Angel of love
Detsamma till dig vännen kram <3
2013-06-19

  Rise Little One
Det är alltid bra med lagom arbete... Ha det gott vännen. Kram

2013-06-19

    ej medlem längre
Detsamma till dig... Kram!
2013-06-19

    ej medlem längre

Desamma Lars ..
Kram ..
2013-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin