Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampens vandring

Har nått sitt mål
genom slitna skor kom jag i mål
Vägen har varit krokig
och svår
Kampens vandring har nått sittt mål
genom slitna skor kom jag i mål




Fri vers av ulpa
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-03-02 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulpa