Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var

Du var varm som en sol
så fort jag såg dig kom värmen
och om jag snudda vid dig
Varje gång du var i närheten
brändes jag




Fri vers av ulpa
Läst 253 gånger
Publicerad 2008-02-17 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulpa