Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bladet

Låt inte bladet falla
låt det flyga
landa mjukt i din hand
Vårda det ömt
Låt regnet skölja bort all
tvivel som finns

Låt min vandring
fånga
komma i kapp
dina steg

Låt inte bladet falla
Låt det flyga
landa mjukt i din hand




Fri vers av ulpa
Läst 277 gånger
Publicerad 2008-02-17 00:42



Bookmark and Share


  Mangetsu
Mjukt och vackert.
Att byta plats på några rader skulle kanske skakat om den lite och fått fram känslan tydligare.
Bra ordval, fin takt.
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

ulpa